Meny

Supercamp på Stavanger Open


Vi har gleden av å invitere Super-lag til Stavanger Open, Norges største innebandyturnering. Her blir det fellestrening, turnering, sosialt og moro!


Supercamp, lørdag 30. april

Velkommen til Supercamp med felles trening og sosial sammenkomst.
Deltakere må ta med treningsklær, innesko og innebandykølle. Det vil være tilgang til garderober med dusj i Vikinghallen. Innebandyutstyr kan lånes ved behov.

14.00 Oppmøte i Vikinghallen, registrering, mingle og lunsj (enkel brødmat)
14.30 – 17.00 Felles trening
17.00 – 19.00 Omkledning/dusj
19.00 – 22.00 Felles middag i Forum Expo. Underholdning og festligheter. Alle som vil kan få synge eller dra en vits. Senen er åpen.

Det er gratis å delta på supercamp, men det krever påmelding.
Påmelding Super-camp: Trener/lagleder for klubben (laget) melder på totalt antall deltakere og eventuelt ledsagere. Send e-post til annkatrin.eriksson@bandyforbundet.no. Vi må vite totalt antall og eventuelle matallergier. Frist påmelding er 1 april.

Stavanger Open, turnering i klasse for super-lag, søndag 1. mai

Fra ca kl 10 til ca kl 13.
Det spilles kamper i egen super-klasse i Stavanger idrettshall. Vi deler lagene inn i forskjellige nivåer utefra ferdighetsnivå og fysisk form. Alle lag får spille minst tre kamper hver. Vi prøver å holde fokuset borte fra resultatet. Det handler om å delta. Alle får utdelt medaljer. Det er egen påmelding til turneringen (se lenke under).

Reisestøtte

Arrangementet er støtte med midler fra Stiftelsen Dam. Middagen lørdag kveld er gratis, samt at vi har en reisepott på kr 70.000,- som skal fordeles så rettferdig som mulig. Reisekostnader refunderes i etterkant.
I tillegg kan klubben få dekket kostnader for reise og opphold med midler som Norges Bandyforbund har mottatt fra Bufdir.

Les mer på bandyforbundet.no

Meld på lag


Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client