Praktisk informasjon Stavanger Open 2023
Meny

Praktisk informasjon Stavanger Open 2023


Vi har samlet litt praktisk informasjon for Stavanger Open 2023 i denne saken.


Turneringsoppsett
Oppsettet ligger på Tournifyapp. Du finner oppsettet på denne lenken, eller ved å laste ned Tournify på iOS eller Android og søke etter Stavanger Open.
Husk også at i Stavanger Open er det løpende tid og at det derfor vil bli slått ned på uthaling av tid. Vi nevner også at på kampene på de store banene er 2x15 minutters kamper med 4 minutters pause. Det er også kun 4 minutter fra en kamp er ferdig til neste kamp starter. Dvs det starter ny kamp hvert 38. minutt. Også Venneligaen på lørdagen spilles med 1x15 minutter, der det er 4 minutters pause mellom kampene. På søndagen på småbanene (Super-innebandy og Minirunde) er det 12 minutters kamper med 3 minutters pause mellom kampene.

Innsamling til Ukraina
Vi minner om vi har innsamling av innebandykøller og sko til Ukraina. Les mer på denne lenken.

Mat og drikke
Det vil være kiosk i både Stavanger Idrettshall og Forum Expo. Kiosken i Forum Expo vil ha et litt mindre utvalg enn den i Stavanger Idrettshall. Det vil kunne kjøpes blant annet brødmat, pølser, kaker, kaffe og brus. I tillegg vil Kebana stille med varm mat utenfor inngangen til Stavanger Idrettshall. Her vil det bli mulighet å kjøpe naan brød og mye snadder fra grillen. I tillegg her vi så heldig å ha Lerøy med på laget dette året også, så det blir mulighet å kjøpe sushi og brødmat med fiskekaker.
Vi tilbyr betaling med Vipps.

Pureplay med salgsbod
Pureplay stiller også med salgsbod under Stavanger Open. Her vil det være mulig å kjøpe innebandyutstyr fra de beste produsentene i verden.

Supercamp og superfest
Også i år er det camp og fest for superlagene. Les mer i denne saken.

Dommere
Dommerne får sitt eget oppholdsrom i glassburet på motsatt side av tribunen. Vi minner også alle spillere, lagledere og publikum om å behandle dommerne med respekt. Respekter dommernes avgjørelser selv om du er uenig. Det er mange lag med i turneringen og det er et tett kampprogram med løpende tid. Derfor er det ikke rom for å diskutere situasjoner med dommerne under kampene.


Lykke til alle sammen! Vi gleder oss til to dager tettpakket med innebandy.
Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client