Equinor støtter Stavanger Open
Meny

Equinor støtter Stavanger Open


Vi har vært så heldige å få 100 000 kroner i støtte av Equinor.


Sørvest Bandyregion får 100 000 kroner til å rekruttere og utvikle spillere, og samtidig skape aktivitet for barn og unge som hører til superlagene
Sørvest Bandyregion får 100 000 kroner fra Equinors støtteordning. Pengene skal gå til gode lokale tiltak for barn og unge i nærmiljøet.
Og det er nettopp derfor Sørvest Bandyregion har fått pengene. Midlene skal de bruke til å skape aktivitet i hele region for unge innebandyspillere.

Det er utrolig stort for oss at Equinor legger merke til aktiviteten som vi skaper for enormt mange barn og unge i hele regionen, sier Utviklingsansvarlig Jørn Hansen fra Sørvest Bandyregion.

Dette inspirerte Equinors lokale plassjef, Jez Averty, i Stavanger.
Fordi Sørvest Bandyregion satser på ungdommen, satser vi på dem. Dette handler om å investere i vår felles framtid. Vi er opptatt av å være en god nabo. Derfor er det vår glede å anerkjenne arbeidet som gjøres i denne regionen for å både rekruttere nye og utvikle dagens spillere. Spesielt legger vi merke til at dere inkluderer paraidrettene på lik linje med andre når dere skaper aktivitet for barn og unge, sier Averty.

I løpet av våren har Equinor fått inn flere tusen søknader til støtteordningen sin. I år har det vært spesielt mange søknader fra studentorganisasjoner, lokale teknologiprosjekter og skoler, i tillegg til prosjekter innenfor idrett og kultur for unge mennesker opp til 25 år.

Ønsker flere innebandyspillere og samtidig styrke tilbudet og aktiviteten rundt superlagene

Vårens tematikk for Equinors støtteordning var rekruttering og utvikling. Det er på bakgrunn av dette, Sørvest bandyregion har søkt. Det første de nå skal gjøre er å videreutvikle aktivitetene som de har drevet med gode resultater over tid, og fortsette det viktige arbeidet med inkludering og skape aktivitet for barn og unge innen bandy.
Vi ser frem til å engasjere og skape aktiviteter med innebandy i hele regionen i tiden fremover, og spesielt legge til rette for aktiviteter for barn, unge og superlagene, sier Hansen i Sørvest Bandyregion. Engasjement som dette er utrolig viktige for å skape gode og spennende tilbud for unge i lokalsamfunn på tvers av Norge.

Vi vet at det finnes lite midler i frivillighets-Norge til utvikling, kursing og rekrutteringstiltak. Vi er heldige som kan gi litt tilbake. Derfor ønsker vi å støtte Sørvest Bandyregion når de både utvikler og rekrutterer nye spillere for framtiden, sier Averty i Equinor.

Stavanger Open, Sørvest Bandyregion, Brodd IBK og Stavanger IBK ønsker også å rette en stor takk til Equinor for en fantastisk flott kveld med gaveoverrekkelse som vi fikk være med på 21. august.

To ganger i året deler Equinor ut midler til lokale klubber, foreninger og organisasjoner som jobber for barn og unge opp til 25 år. Man kan søke om støtte på to nivåer; 10.000 kroner og 100.000 kroner. Les mer om tidligere vinner her: https://equinor.com/stotte

Fakta Equinor støtteordning:

  • De som ønsker å sende en søknad må være fylt 18 år.
  • Det prosjektet som det søkes for må ha tilhørighet til en gruppe, klubb, forening, organisasjon eller lignende med et eget organisasjonsnummer.
  • Equinor støtter KUN tiltak som omfatter aldersgruppen opp til 25 år.
  • Prosjekter skal falle inn under kategoriene idrett, kultur eller utdanning.
  • Studentprosjekter støttes også. 
  • Søknadsperiodene er fra 1 - 30. april og 1 - 30. september hvert år.
  • Portalen er kun åpen i disse to periodene.
  • Det kan søkes på to forskjellige beløp: 10 000 og 100 000 kr.


Vi vet at det finnes lite midler i frivillighets-Norge til utvikling, kursing og rekrutteringstiltak. Vi er heldige som kan gi litt tilbake. Derfor ønsker vi å støtte Sørvest Bandyregion når de både utvikler og rekrutterer nye spillere for framtiden.

Jez Averty, Equinors lokale plassjefLes mer om støtteordningen


Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client